Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e martë, shtator 19, 2006

Xhemal Ahmeti

Xhemal Ahmeti ka lindur më 1969 në Dobërdoll të Maqedonisë. Ka mbraruar Historinë e Arteve, Gazetarine dhe Teologjinë. Aktualisht vazhdon studimet e Shkencave të Mediave/Komunikimit dhe Gjermanistikës në Univerzitetin e Fribourgut. Ka qenë gazetar, redaktor dhe kryeredaktor i disa gazetave të përditshme shqiptare si dhe si redaktor i revistave të ndryshme zvicerane. Xhemal Ahmeti ka botuar vepra me ese, prozë dhe kritikë letrare.
Që nga viti 1991 jeton në Bernë të Zvicrës.