Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e diel, gusht 27, 2006

Ne Solothurn te Zvicres mbahet Kongresi boteror per DDD-ne

From : Bruqi Flori
Sent : Sunday, August 27, 2006 8:09 PM
To : art-cafe@alb-net.com
CC : bruqi-flori@hotmail.com
Subject : Ne Solothurn te Zvicres mbahet Kongresi boteror per DDD-neNga 30 gushti deri me 3 shtator do te mbahet Kongresi boteror per DDD ne Solothurn te Zvicres.FLORI BRUQI NGA PRISHTINA PERFAQSON SHQIPERINË DHE KOSOVENNe kete Kongres shkencor te preparative “DDD” marrin pjese shkenctare,perfaqsues te larte te OBSH-se nga New Yorku,Gjeneva,mjeke,veterinare,teknolog,

perfaqsues te larte evropjane te fushave mjekesoro-teknologjiko-farmaceutike,te politikes ekologjike,ekonomise,shekncave te biznesit,te cilet nga 154 vende te botes mblidhen per te diskutuar per ceshtjen qe kane te bejne me te ardhmen e preparative DDD-se ne nivelin global ne teresi dhe te Evropes ne vecanti.Prishtine,Zürich,gusht 2006.Presidenti i kompanise “ FLOMED” nga Prishtina, Mr.sci.Flori Bruqi, do te perfaqsoje Shqiperine dhe Kosoven ne Kongresin boteror te produkteve farmaceutiko-kimike “ DDD”,qe do te mbahet ne fund te gushtit dhe shtatorit te ketij viti ne qytetin Solothurn afer Gjeneves.Nen moton “Ne kerkim te sigurise dhe te saktesise se DDD-se” do te flasin shkenctare nga mbare bota si Anton Borer,Rene Jordi,Kathrin Alleman,Margarit Müller,

Ernst Heininger,Urs Rosenberg,Peter Christ,Ronald Schülz,Flori Bruqi

(Shqiperi-Kosove),Zoran dhe Branka Nasteski(nga teritori i ish YU-seMaqedonia) etj.Z.Flori Bruqi do te referoje ne temen””Instrument reprocessing-products and processes under scientific investigation”.Gjate punimeve te Kongresit per preparatet “DDD”( shkurtesa DDD eshte per :Dezinfektim,Deratizim dhe Dezinsektim) z.Flori Bruqi,do te zhvilloi edhe takime te vecanta me perfaqsues te larte te politikes globale shendetesore nga OKB-ja(OBSH-WHO) si dhe me eksperte te larte te fabrikave me te njohura boterore per prodhimin e preparative DDD, qe jane pjesemarres ne kete Kongres shkencore .Vlene te theksohet se Kompania Flomed nga Prishtina,eshte e vetmja kompani e specializuar per liferimin dhe aplikimin e preparative DDD ne nivelin nderkombetare.http://floart.blogspot.com

http://flori-press.blogspot.com