Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e shtunë, korrik 29, 2006

Pergezimet per Enver Hasanin nga Amerika

From : Enver Hasani
Sent : Thursday, July 6, 2006 12:27 AM
To : Albana Ferati
Subject : Re: Pershendetje nag Amerika

| | | Inbox


Kolege e nderuar Albana

Shume faliminderes. Pune e rend eshte, vertete. Teper e rend, saqe nganjeher rrezaton dekurajom dhe frike tek une. Por, kam vendosur te futem ne te deri ne fund. Zoti me ne.

SHume suksese ne punen tuaj

Sinqerisht
Enveri
Albana Ferati wrote:
Pershendetje i nderuari rektor,

Kam kenaqesine qe t'ju pergezoj emrimin tuaj demokratike per rektor te
UP-se.
Ju deshiroj pike se pari shendet dhe pune te mbare ne kete pune bukur te
rende,por te madhe ne arsimimin superiore te njerezve tane.
Respekt,

Dr.sci.Albana Ferati,neurpsikiter

(anetare e alb-shkences dhe disa forumeve tjere ne internet)


Washington DC,5.7.06

Shini shkrimin e botuar ne shume web faqe interneti shqiptare dhe boterore:

http://www.shqip.dk/modules.php?name=News&file=article&sid=1237

_________________________________________________________________
FREE pop-up blocking with the new MSN Toolbar - get it now!
http://toolbar.msn.click-url.com/go/onm00200415ave/direct/01/


=====
Enver HASANI, PhD
Professor of International Law and International Relations
Profesor i se Drejtes dhe i Marrdhenieve Nderkombetare
Phone: + 377 44 640 182 (mobile)
E-mail address: enver_hasani@yahoo.com