Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e diel, korrik 02, 2006

Likuiduesi i shqiptareve nepermes internetit eshte Krenar Gashi i cili punon ne RTK

NJERËZIT NUK HAJNË BAR,O KRENAR DJALI….

(Shkrimi : http://floart.blogspot.com/2006/07/likiduesi-i-internetit-punon-ne-rtk.html)


Kështu e fillon shkrimin e dates 9 maj 2006, snobisti prishtinas , Krenar Gashi :

Tė dashur miq,

Sot po e zbatoj atė thėnien se "kėpucėtari i ka kėpucėt e prishura" dhe po e lansoj kėtė web-faqe nė formė "blog"-u, pėr tė publikuar shkrimet e raportet e mia, e besa edhe pėr tė shkr(et)uar ndonjė pakuptueshmėri si gjithė tė tjerėt!

Po i uroj sė pari vetes, qė tė mė uroni edhe ju mė pas!

krenar gashi(email:krenar@ipko.net)

Blogu i tij në internet është: http://www.krenargashi.com

Autorit të këtyre rreshtave ,Krenar Gashi ,është i njohur si “sociolog”,por krenari është i njohur në kuolare tjera si njeri nga krijuesit e listave për likuidim të disa njerëzve në Kosovë (lidhur më të dhe ca të tjerë kemi shkruar në forumin tone dhe në disa forume tjera).Likuidatori i internetit paguhet mire nga ca OJQ ,si fjala vjen SOROS-i , ICT të Wus –Austria program, www.isat.info, Balkan Insight, www.birn.eu.com/bihome.php,http://Google Groups: prishtina-team, BIRN IN DEPTH - Universiteti i Prishtines,RTK etj.etj.
Krenari apo “likuidatori i internetit” më të madhe bashkëpunon edhe më ca shkavella të Serbisë si fjala vjen më Nikolla Llaziq, Tanja Matiq(Beograd),Igor Miliq (Mitrovicë),Amella Baseviq etj.etj.

“Disajneri” Krenar Gashi , ka edhe këtë numër telefoni: 038-230103 ext 177 (pra ky numër është në RTK).

Të dashur lexues,sa për dijeni ,ky është ai tipi i cili po lason lista për likuidime të shqiptarëve në internet (për ketë list u que pluhur edhe në ueb-in e tij http:// prishtina-team.com.

Krenari më shokë dhe shoqe të tij ,pra po krijon listat për likuidime të njerëzve nga Kosova .Në mesin e atyre që duhet likuiduar u gjenden të gjallë dhe të vdekur)bile edhe dy funksionarë të lartë të shtetit të Kosovës(ministri i punëve të brendshme dhe ai i jurispondencës së Kosovës)...

Besojmë dhe shpresojmë që organet kompetente për krime të rënda do të gjurmojnë edhe këtë djalosh “likuidues”interneti (!).

Flori Bruqi

Prishtinë,2.07.2006