Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e premte, maj 05, 2006

Komunikatë nga USSH

Date: Fri, 5 May 2006 05:50:13 -0700 (PDT)
From: Send an Instant Message "Unioni i Studentëve Shqipetarë" Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
Yahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by yahoo.com. Learn more
Subject: Kumunikat për media nga Këshilli Organizativ i Studentëve
To: "123 111" , "11 12" , "1452 1236" , Send an Instant Message "14 15" , "17 18" , "20 21" , "23 24" , "26 27" , "28 29" , "102 45" , Send an Instant Message "5 6" , "44 85" , Send an Instant Message "8 9" , "a_haradinaj6@hotmail.com" , "Forum ALB" , "Ava alia" , "ALSAT ALSAT" , "Pikaso AS" , "atepelena@hotmail.com" , "Sylve Bavaalar" , "1 Berat" , "bmusai@aedp.soros.al" , "Besian BP" , "Flori Bruqi" , "deb_cen@soros.org.ba" , "debate@xs4all.soros.al" , "R. Diaspora" , "D e" , "R e" , "Revista Flaka" , "Endri Fuga" , "gagi_gima@hotmail.com" , "Studentet Info" , "info@rtklive.com" , "info@tvklan.com" , "info@tvopinion.com" , "info_student@lycos.com" , "Besnik Krasniqi" , "KTV KTV"
CC: "123 111" , "Forum ALB" , "Ava alia" , "ALSAT ALSAT" , "atepelena@hotmail.com" , "1 Berat" , "bmusai@aedp.soros.al" , "Besian BP" , "Flori Bruqi" , "epokaere_mm@hotmail.com" , "info@rtklive.com" , "info@tvklan.com" , "info@tvopinion.com" , "info_student@lycos.com" , "Besnik Krasniqi" , "KTV KTV"

Komunikatë për media
Këshilli Organizativ i Studentëve


Këshilli Organizativ i Studentëve pas protestës gjithëpopullore të 3 majit 2006, e cila u cilësua se ishte kundër decentralizimit (copëtimit të tokave të Kosovës) dhe pro referendumit, u drejtohet me kërkesa konkrete të cilat duhet që ose të realizohen urgjentisht ose në të kundertën Këshilli Organizativ i Studenteve kalon ne planin (b) i cili do jetë radikal.

Nga Kuvendi i Kosovës, ( Kryesia e tij dhe nga Kryetari i Kuvendit) nga Presidenca, Qeveria e Kosovës, si dhe nga Grupi Negociator i Kosovës ( apo nga pozitë-opozita), kërkojmë që:
· të ndërpriten menjëherë të ashtuquajturat bisedime me Beogradin,
· të organizojnë urgjentisht Referendumin (Kuvendi i Kosovës të marr vendim për Referendum më së largu deri më 12 maj 2006),
· Grupi Negociator të pushojë veprimtarinë sekrete lidhur me Statusin e Kosovës, të cilin faktikisht e ka shndërruar në “sekret zyrtar”,
· të bëjnë transparente çdo gjë që ka të bëjë me Kosovën dhe Statusin e saj final,
· të ndërpriten të gjitha armiqësitë partiake e grupore, pa dallim partie, ideologjie e feje dhe të bashkuar të marshojmë drejtë realizimit të vullnetit legjitim të popullit i cili duhet që sa më shpejtë të zyrtarizohet përmes REFERENDUMIT.

Ky vendim i Këshillit Organizativ të Studentëve u vendos pas protestës paqësore qe u mbajtën me 3 maj 2006.


Sektori për Informim
Më: 05/05/2006 Prishtinë


Këshilli Organizativ i Studentëve
Petrit Nimani-kryetar