Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e premte, prill 21, 2006

Leter e USSH

Leter nga USSH

Letra e USSH per proteste gjithpopullore per bashkimin e Mitrovices

From : Bruqi Flori
Sent : Friday, April 21, 2006 5:42 PM
To : u_s_sh@yahoo.com, art-cafe@alb-net.com
CC : bruqi-flori@hotmail.comI nderuari zoti Dritan,

Ju lutem publikoni kete informacion te postuar sot nga Unioni i Studenteve Shqiptare (USSH) ne forumin tone me te lexuar shqiptare ART-CAFE.

I njajti informacion(Proteste gjithepopullore per Mitrovicen e bashkuar ) publikohet edhe ne bllogjet e meposhtme:

http://floart.blogspot.com
http://flori-press.blogspot.com


Me resspekt,

Flori Bruqi

-----------------------------------------------------


Fri, 21 Apr 2006 04:27:56 -0700 (PDT)
From: "Unioni i Studenteve Shqipetare"

Subject: Protest Gjithpopullore
To: "123 111" , "11 12" , "1452 1236" , "17 18" , "20 21" , "23 24" , "26 27" , "28 29" , "102 45" , "5 6" , "44 85" , "8 9" , "a_haradinaj6@hotmail.com" , "Forum ALB" , "Ava alia" , "ALSAT ALSAT" , "Pikaso AS" , "atepelena@hotmail.com" , "Sylve Bavaalar" , "1 Berat" , "bmusai@aedp.soros.al" , "Besian BP" , "Flori Bruqi" , "deb_cen@soros.org.ba" , "debate@xs4all.soros.al" , "R. Diaspora" , "D e" , "R e" , "Revista Flaka" , "Endri Fuga" , "Studentet Info" , "info@rtklive.com" , "info@tvklan.com" , "info@tvopinion.com" , "info_student@lycos.com" , "Besnik Krasniqi" , "KTV KTV"
CC: "ALSAT ALSAT" , "atepelena@hotmail.com" , "Publicisti Bruqia" , "info@rtklive.com" , "info@tvklan.com" , "info@tvopinion.com" , "info_student@lycos.com" , "Besnik Krasniqi" , "KTV KTV"

Unioni i Studenteve Shqipetare wrote:


NJOFTIM PER MEDIA

PROTESTE GJITHPOPULLORE

Unioni i Studenteve Shqiptare - USSH , ne bashkpunim me organizatat tjera Studentore dhe OJQ jo Studentore eshte duke bere pergatitjet e duhura qe me: 03 maj 2006 te organizoje Proteste Gjithpopullore ne Prishtine me moton: "JO NUK NDAHET MITROVICA"
Protesta do te kete karakter gjithpopullor dhe do mbahete ne Prishtine duke marrshuar nga Fakulteti Filologjik drejt Kuvendit te Kosoves.
Ftojme te gjithe se bashku te marrim pjese ne te miren tone dhe kombit tone sepse Kosova po ndahet, ne se bashku, me ju nuk do e lejojme ndarjen e Kosoves.

Ftojm te gjitha Organizatat tjera qe kan nje trung te shendosh kombetare qe te na bashkohen.

Lusim te gjitha mediate elektronike dhe te shkruara qe te publikojne kete njoftim.
Keshilli Organizativ

Sektori per Informim
Prishtine 2006

posted by Flori Bruqi at 8:14 MD