Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e premte, mars 31, 2006

Letra e nene Vitores per voglushin Aleks

[Art-Cafe] Te dashur bashkeatdhetare
Vitore Stefa-Leka vitore2000 at yahoo.it
Thu Mar 30 12:07:37 EST 2006

Previous message: [Art-Cafe] Flori Bruqi:Shkrimtari Alban Kraja lirohet nga aktakuza
Next message: [Art-Cafe] Vertet, mengjes i bukur...
Messages sorted by: [ date ] [ thread ] [ subject ] [ author ]

--------------------------------------------------------------------------------

Te dashur motra dhe vellezer
Mesazhi i Linda Shkodranit sapo ju dergua nga grup-Lista femerore teutatshqiptarenebote , zonjes Matilda si dhe nje adrese tjeter ,qe na erdhi ne privat qe njef familjen e Aleksit
Pra shpresojm se puna mori udhe..
Falenderoj shume Jonilden, Tan Mezinin e te gjithe ata vellezer e motra qe u preokupuan per rastin e vogelushit Aleks Me shpresen te Zoti kam besim te plote se do behet e pamundura per te
Si nene dhe si shqiptare, falenderoj njekohesishte shume zotin Tonin ,qe eshte i gjendur gjithmon per raste te tilla si dhe zotin Pjerr Simsia per gjithe kujdesin e tij
Ndjehem si e lehtesuar me qe u vendos lidhja--
Pershendetje te gjitheve
Vitorja

http://vitorestefa.blogspot.com/

Copyright © 2006 vitore2000 at yahoo.it All Rights Reserved