Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e premte, mars 31, 2006

Humaniteti ne peshoje per voglushin Aleks

List: Art-Cafe
[Art-Cafe] rasti i vogelushit
Bruqi Flori bruqi-flori at hotmail.com
Thu Mar 30 03:41:30 EST 2006--------------------------------------------------------------------------------

Te nderuar kafepires kudo qe jeni,

Kam nje propozim qe dikush nga Tirana qe nuk eshte nofke por ka emer dhe
mbiemer te shkoj ne shtepine e voglushit dhe te marre xh.ll.e tij nese e ka
apo te njajten ta hap sa me pare ne menyre qe kush sa mundet ti ndihmoje
ketij voglushi me iniciativen e forumit tone ,konkretisht me iniciativen e
shkrimtarit tone te mirenjohur Simsia dhe publicistit tone Dilaver Baxhaku.
Besoj dhe shpresoj qe mjetet e dedikuara per voglushin nuk do te keqperdoren
nga ndonje i pafytyre.Une si Flori Bruqi,per Aleksin e vogel i jap 1000
euro.

Me respekt,


Flori bruqi

>From: felina a
>Reply-To: Art-Cafe prane jush
>To: art-cafe at alb-net.com
>Subject: Re: [Art-Cafe] rasti i vogelushit
>Date: Wed, 29 Mar 2006 23:31:52 -0800 (PST)
>
> --- Art-Cafe: Kafeja virtuale e shqiptareve ---
>
>
>Shume punonjes te zyres sone mblodhen ca te ardhura
>dhe ia dhane familjareve te ketij vogelushi, ne nje
>numer llogari, pasi pane me pare nje emision ne
>televizionin Vizion+ dhe pastaj lexuan nje shkrim te
>Mirela Kumbaros.
>
>Femija jeton ne shtepi dhe ka gjithmone prane vetes
>nje aparat qe i prodhon oksigjen. Kur nuk ka energji
>elektrike, prinderit ndezin nje gjenerator...dhe meqe
>nafta kushton, ata duan para per naften/oksigjenin qe
>perdor vogelushi.
>
>Une kam nje numer llogarie bankare, te emisionit SOS,
>aty ku koleget e mi dhane kontributin e tyre, por nuk
>jam shume e sigurt sesi funksionon.
>
>Beneiciary: Emisioni SOS, Media Vizion SH.A
>Rr. Don Bosko, 5
>Tel: +355 4 258 488/ 258 489
>
>Loogaria ne Banka Kombetare Tregtare, No. 402033107
>
>me t'mira,
>f
>
>
>
>
>
> > Message: 2
> > Date: Wed, 29 Mar 2006 19:31:52 +0200 (CEST)
> > From: dilaver baxhaku
> > Subject: [Art-Cafe] Rasti i vog?lushit Aleks : nr. i
> > llogaris? tep?r
> > urgjent!
> > To: ArtCafe
> > Message-ID:
> >
><20060329173152.99380.qmail at web25608.mail.ukl.yahoo.com>
> > Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
> >
> >
> >
> >
> >
> > Si? shihet edhe nga reagimet e para, rasti i
> > vog?lushit Aleks ka prekur menj?her? ndjenjat tona.
> > Disa nga kafepir?sit e ArtClubit jan? shprehur me
> > fjal? zemre, si p?r f?mij?n e tyre. T? tjer?t,
> > natyrisht q? e p?rjetojn? dh?mbjen nj?lloj, edhe pa
> > i ?uar fjal?t n? List?.
> >
> > Duket se puna e nr. t? llogaris? ?sht? tamam
> > urgjente.Duke qen? i sigurt? se shpreh mendimin e t?
> > gjith?ve, i b?j thirrje personit apo personave t?
> > List?s q? jan? n? Tiran? apo n? nj? vendbanimi n?
> > af?rsi t? familjes s? Aleksit t? vog?l, q? t?
> > shpejtojn? p?r t? siguruar t? dh?nat bankare q?
> > lypsen.
> >
> > Angazhime t? tilla kryhen me vet?dije, me shpirt,
> > pa qen? nevoja t? na ngarkoj? dikush, aq m? shum? n?
> > rethanat tona, kur nuk dim? shum? gj?ra p?r
> > nj?ri-tjetrin, pra nuk e kemi iden? se cili do t?
> > ishte personi q? i ka k?to mund?si.
> >
> > B?jeni, ju lutem! Ky f?mij? ka nevoj? tep?r
> > urgjente p?r ndihm?n ton?.
> >
> > d.baxhaku
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
>
>Life is what happens to you while u're busy making other plans.
>(J.Lennon)
>
>
>