Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e premte, mars 31, 2006

Gaztarja humaniste

Art-Cafe] burim jete - Nafte
jonila coni jonibebek at hotmail.com
Thu Mar 30 09:21:51 EST 2006


--------------------------------------------------------------------------------

Parate per Aleksin nese kalojne ne llogarine e vendosur nga Vizion Plus jane
te garantuara qe shkojne ne te mire te Aleks.

Nese deshironi te komunikoni direkt me ideatoren dhe zhvilluesen e emisionit
po ju jap me poshte emrin dhe email-in e saj:

Matilda Terpollari
email: materterpo at yahoo.com

Nderkohe une, mqs nuk kam mundesine te kontribuoj shume financiarisht po ve
ne pune profesionin dhe njohjet e mia dhe po nderhyj tek Alpet qe mbase te
shkurtojme kostot e jetes se Aleks me Nafte per gjeneratorin dhe parate t'i
perdorin per nevoja te tjera.

Jam e mrekulluar nga veprimi i Florit,

pershendetje,

joni

>From: "Bruqi Flori"
>Reply-To: Art-Cafe prane jush
>To: art-cafe at alb-net.com
>Subject: Re: [Art-Cafe] rasti i vogelushit
>Date: Thu, 30 Mar 2006 08:41:30 +0000
>
> --- Art-Cafe: Kafeja virtuale e shqiptareve ---
>
>


>
>Te nderuar kafepires kudo qe jeni,
>
>Kam nje propozim qe dikush nga Tirana qe nuk eshte nofke por ka emer dhe
>mbiemer te shkoj ne shtepine e voglushit dhe te marre xh.ll.e tij nese e
>ka apo te njajten ta hap sa me pare ne menyre qe kush sa mundet ti ndihmoje
>ketij voglushi me iniciativen e forumit tone ,konkretisht me iniciativen e
>shkrimtarit tone te mirenjohur Simsia dhe publicistit tone Dilaver Baxhaku.
>Besoj dhe shpresoj qe mjetet e dedikuara per voglushin nuk do te
>keqperdoren nga ndonje i pafytyre.Une si Flori Bruqi,per Aleksin e vogel i
>jap 1000 euro.
>
>Me respekt,
>
>
>Flori bruqi
>
>>From: felina a
>>Reply-To: Art-Cafe prane jush
>>To: art-cafe at alb-net.com
>>Subject: Re: [Art-Cafe] rasti i vogelushit
>>Date: Wed, 29 Mar 2006 23:31:52 -0800 (PST)
>>
>> --- Art-Cafe: Kafeja virtuale e shqiptareve ---
>>
>>
>>Shume punonjes te zyres sone mblodhen ca te ardhura
>>dhe ia dhane familjareve te ketij vogelushi, ne nje
>>numer llogari, pasi pane me pare nje emision ne
>>televizionin Vizion+ dhe pastaj lexuan nje shkrim te
>>Mirela Kumbaros.
>>
>>Femija jeton ne shtepi dhe ka gjithmone prane vetes
>>nje aparat qe i prodhon oksigjen. Kur nuk ka energji
>>elektrike, prinderit ndezin nje gjenerator...dhe meqe
>>nafta kushton, ata duan para per naften/oksigjenin qe
>>perdor vogelushi.
>>
>>Une kam nje numer llogarie bankare, te emisionit SOS,
>>aty ku koleget e mi dhane kontributin e tyre, por nuk
>>jam shume e sigurt sesi funksionon.
>>
>>Beneiciary: Emisioni SOS, Media Vizion SH.A
>>Rr. Don Bosko, 5
>>Tel: +355 4 258 488/ 258 489
>>
>>Loogaria ne Banka Kombetare Tregtare, No. 402033107
>>
>>me t'mira,
>>f
>>
>>
>>
>>
>>
>> > Message: 2
>> > Date: Wed, 29 Mar 2006 19:31:52 +0200 (CEST)
>> > From: dilaver baxhaku
>> > Subject: [Art-Cafe] Rasti i vog?lushit Aleks : nr. i
>> > llogaris? tep?r
>> > urgjent!
>> > To: ArtCafe
>> > Message-ID:
>> >
>><20060329173152.99380.qmail at web25608.mail.ukl.yahoo.com>
>> > Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>> >
>> >
>> >
>> >
>> >
>> > Si? shihet edhe nga reagimet e para, rasti i
>> > vog?lushit Aleks ka prekur menj?her? ndjenjat tona.
>> > Disa nga kafepir?sit e ArtClubit jan? shprehur me
>> > fjal? zemre, si p?r f?mij?n e tyre. T? tjer?t,
>> > natyrisht q? e p?rjetojn? dh?mbjen nj?lloj, edhe pa
>> > i ?uar fjal?t n? List?.
>> >
>> > Duket se puna e nr. t? llogaris? ?sht? tamam
>> > urgjente.Duke qen? i sigurt? se shpreh mendimin e t?
>> > gjith?ve, i b?j thirrje personit apo personave t?
>> > List?s q? jan? n? Tiran? apo n? nj? vendbanimi n?
>> > af?rsi t? familjes s? Aleksit t? vog?l, q? t?
>> > shpejtojn? p?r t? siguruar t? dh?nat bankare q?
>> > lypsen.
>> >
>> > Angazhime t? tilla kryhen me vet?dije, me shpirt,
>> > pa qen? nevoja t? na ngarkoj? dikush, aq m? shum? n?
>> > rethanat tona, kur nuk dim? shum? gj?ra p?r
>> > nj?ri-tjetrin, pra nuk e kemi iden? se cili do t?
>> > ishte personi q? i ka k?to mund?si.
>> >
>> > B?jeni, ju lutem! Ky f?mij? ka nevoj? tep?r
>> > urgjente p?r ndihm?n ton?.
>> >
>> > d.baxhaku
>> >
>> >
>> >
>> >
>> >
>> >
>> >
>> >
>>
>>Life is what happens to you while u're busy making other plans.
>>(J.Lennon)
>>
>>
>>
>>