Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e mërkurë, shkurt 01, 2006

From: "Flori Bruqi" Add to Address BookAdd to Address Book
To: art-cafe@alb-net.com
Date: Tue, 31 Jan 2006 12:48:13 +0000
Subject: [Art-Cafe] Presim verejtjet dhe komentet tuaja te dashur lexues...

--- Art-Cafe: Kafeja virtuale e shqiptareve ---
Lexoni nese doni shkrimet:

http://www.shqip.dk/modules.php?name=News&file=article&sid=2533
http://www.shqip.dk/modules.php?name=News&file=article&sid=2249
http://www.shqip.dk/modules.php?name=News&file=article&sid=1774
http://www.shqip.dk/modules.php?name=News&file=article&sid=2630
http://kumanova.li/modules/news/article.php?storyid=251
Presim edhe komentet me verejtjet e juaja....
Me respekt Flori Bruqi


______________________________________________________________
Art-Cafe : Miresevini te gezojme sebashku.