Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e premte, janar 27, 2006

From : Ibrahim Tershnjaku
Sent : Friday, January 27, 2006 11:06 AM
To : floribruqi@hotmail.com
Subject : Tung nga Ibra
I nderuari z. Bruqi une jam mirenjohes ,per te gjitha prandaj ju jeni shume i miresardhur per te gjitha ,miqt, shket krijohen me mund dhe sakrific prandaj per te gjitha te mirat njeriu qe krijon gjat jetë janë per te pasur pasuri shpirtore dhe materiale per te bere nje jete normale, Edhe per kete une mundë t'ju ofroj nje kafe kur ju deshironi ta pini me mua,

Me respekt Ibra