Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e shtunë, dhjetor 31, 2005

Gezuar vitin e ri 2006


Gjithe shqiptareve kudo ne Bote, une Flori Bruqi ju uroj nga zemra, Gezuar vitin e ri 2006. Le te jete per te gjithe ky vit, viti i sukseve dhe endrrave te parealizuar ne jeten e tyre.

Gezuar! Gezuar!

Flori Bruqi