Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e diel, dhjetor 25, 2005

From : Art-Cafe: Albanian Arts & Entertainment List
Reply-To : art-cafe@alb-net.com
Sent : Saturday, December 24, 2005 4:31 PM
To : Art-Cafe
Subject : [Art-Cafe] Gezuar Festat

| | | Inbox


--- Art-Cafe: Albanian Arts & Entertainment List ---Te nderuar kafepires

Grupi administrator dhe moderator i Art-Cafe ju uron nga zemra Gezuar Festat e Krishtlindjeve dhe te Vitit te Ri.

Le te vazhdojme te pime kafen tone dhe ti gezohemi shoqerise sone virtuale.

Urojme qe viti pasardhes te forcoje edhe me shume miqesine tone.

kalofshi festa te bukura dhe ju lutem ndani edhe ngjarje te vecanta me te gjithe ne


Grupi moderator dhe administrator

Tani dhe Evi