Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e hënë, dhjetor 26, 2005

Flori - Press

Gezuar festat e ketij fund viti!

Gezuar krishtelindjet dhe vitin e Ri 2000! Keto festa te shenjta e shekullore le te sjellin bashke me arshivat e tyre vetem gezime ,harera,lumturira dhe plotesime sa me te shpejta te endrave tuaja personale dhe familjare ne jete.

Me respekt nje atdhetar,patriot i juaj .

Edmond Ismalati

New York.

From : usaplanet@juno.com
Sent : Monday, December 26, 2005 3:55 AM
To : floribruqi@hotmail.com
Subject : Re: Flori Bruqi:Merruni me sport dhe ushtrime fizike për t’u relaksuar