Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e mërkurë, dhjetor 21, 2005

Flori - Press-it etj., studentët shqiptarë i urojnë Festat e fundvitit

Të dashur student dhe studente shqiptare kudo që jeni!

Urime Festat e fundvitit 2005.Urime viti i Ri 2006.

Gëzuar për shumë mote në Gadishullin tonë Ilirikë!

Gëzuar!Urime! Gëzuar!

Moderatori

Flori Bruqi

Prishtinë ,21.12.2005.

___________________________________________________


Date: Wed, 21 Dec 2005 05:40:34 -0800 (PST)
From: Send an Instant Message "Unioni i Studentëve Shqipetarë"
Subject: Urime Festat e Fundvitit nga USSH-ja
To: "m_qela@hotmail.com" , "Arbi Mazniku" , "mediaunion@adn.net.al" , "mentormripa@hotmail.com" , Send an Instant Message "mm_epokaere@yahoo.com" , "muhamedmemedi@hotmail.com" , "naim_tv@hotmail.com" , "Petrit NIMANI" , "pikaso_as@hotmail.com" , "Radio Plus" , "Lajmet Pluz" , "Office Radio" , Send an Instant Message "revistashqip@yahoo.com" , "root@soros.al" , "Marketing RTK" , "Post RTK" , Send an Instant Message "RTSH RTVSH" , "Eugen Saracini" , "shije_latine@hotmail.com" , "shqip@top-channel.tv" , "step@soros.org.ba" , Send an Instant Message "studenti_ut@yahoo.com" , "topshow@top-channel.tv" , "TV TV" , Send an Instant Message "u_s_sh@yahoo.com" , "Publicitet V" , Send an Instant Message "vitore2004@yahoo.com" , "Info Vizion" , "VOA VOA" , "vozgar@altavista.net" , "xcc vvr" , "zeri_d@hotmail.com" , "123 111" , "11 12" , "1452 1236" , Send an Instant Message "14 15" , "20 21" , "23 24" , "26 27" , "28 29" , "102 45" , Send an Instant Message "5 6" , "44 85" , Send an Instant Message "8 9" , "a_haradinaj6@hotmail.com" , "Forum ALB" , "Ava alia" , "ALSAT ALSAT" , "argjendz2000@hotmail.com" , "atepelena@hotmail.com" , "Sylve Bavaalar" , "1 Berat" , "bmusai@aedp.soros.al" , "Flori Bruqi" , "deb_cen@soros.org.ba" , "debate@xs4all.soros.al" , "R. Diaspora" , "D e" , "R e" , "Revista Flaka" , "gagi_gima@hotmail.com" , "i_liri_m@hotmail.com" , "Studentet Info" , "info@rtklive.com" , "info@tvklan.com" , "info@tvopinion.com" , "info_student@lycos.com" , "Besnik Krasniqi" , "KTV KTV"

Unioni i Studentëve Shqiptarë (USSH)

Te dashur miq.

Pershendetjet me te ngrohta per Festat e Fundvitit nga Unioni i Studentëve Shqiptarë (USSH)!

Deshirojme t’ju falenderojme per mbeshtetjen tuaj te çmueshme te
treguar gjate vitit 2005. Njekohesisht, duam te kerkojme serisht prej te
gjithe ju, miqve, mbeshtetesve dhe vullnetareve tane qe te tregoni
perkrahjen në këtë prag festash!

Ne ndihemi te privilegjuar te ndajme sebashku me ju sukseset tona te
cilat nuk do te mund te arriheshin pa mbeshtetjen tuaj.
Jane 20,000 student (Kosovë,Shqiperi ,Maqedoni , Kosovë Lindore , Mal të zi) ata qe deri me sot e kane perqafuar Unionin e Studentëve Shqiptarë (USSH),dhe jan pajtuar me organizatet Mbar Kombetarer Studentore "USSH"

Gjejme rastin t’ju falenderojme edhe nje here per ndjenjën tuaj te
larte qytetare qe ka qene gjate gjithe kesaj kohe shtysa kryesore e
USSH .

Gjatë 2006 ne deshirojme te bejme edhe me teper – por kemi nevoje per
ndihmen tuaj, perkrajen tuaj dhe kontributin tuaj.
Urimet me te mira,

Unioni i Studentëve Shqiptarë (USSH) !
Prishtinë Tiranë, Tetovë
Tel +377(0)44 372676, 613417 , +355(0)69 2643600, +389(0)75740757
info-ussh@hotmail.com , u_s_sh@yahoo.com
www.studentet.info , www.radiodiaspora.ch , www.ussh.net