Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e martë, dhjetor 27, 2005

Floart: Kolumne per fundvitin 2005

From: Flori Bruqi
To: hasim_rushiti@hotmail.com, artanpiperku@hotmail.com, Skender.Berisha@ks-gov.net, arsim_bajrami@hotmail.com, sheradini@web.de, b_elezi@hotmail.com, hsusuri@gmail.com, i_prokshi49@hotmail.com, ibrahimtershnjaku@yahoo.com, jahja.lluka@ks-gov.net, ktraboini@msn.com, hajredin_k@hotmail.com, Afrim.Loku@balkans.Halliburton.com, sanije.matoshi@balkans.halliburton.com, Saranda.Matoshi@balkans.Halliburton.com, n_adem@yahoo.com, nait_hasani@hotmail.com, naser.rugova@ks-gov.net ,nijazipira@hotmail.com, njazishala@yahoo.com, nmaloku@hotmail.com, nurishahehulaj@hotmail.com, pallekaj@yahoo.com, isufdedushaj@yahoo.com, ramadanhalimi@hotmail.com, rame_buja@hotmail.com, ramizlivoreka@yahoo.com, ramush_haradinaj@hotmail.com, naserrashiti@hotmail.com, samirexhepi@hotmail.com, shehuengjell@hotmail.com, shgalica@hotmail.com, skenderberisha@hotmail.com, spitaliregjional@yahoo.com, Hazer.Susuri@ks-gov.net, ilirtolaj2000@hotmail.com, velaj@chello.at, venena_company@yahoo.com, xh_haliti@yahoo.com, zbunjaku@yahoo.com, zeqirjah@hotmail.com , bajram.kosumi@ks.gov.net, astritajeti@yahoo.com, ajvazberisha@hotmail.com, aliberisha@ipko.net, arben.cami@ks-gov.net, b_ramosaj@hotmail.com, sheradini@web.de, vasilq@voila.fr, durakzyrapi885@hotmail.com, edi.rama@ps-al.org, b_elezi@hotmail.com, enver_hasani@yahoo.com, valbona.fejzullahu@balkans.halliburton.com, g.ajgeraj@bluewin.ch, ganibajraktari@yahoo.co.uk, tetori13@hotmail.com, hasim_rushiti@yahoo.com, zeqirja_h@yahoo.com ,xhafer_syla@hotmail.com

Date: Tue, 27 Dec 2005 16:57:01 +0000 Prishtine

Kolumne për vitin e Ri 2006.

Të dashur motra dhe vëllëzër

Gezuar , me fat Viti i Ri 2006, shume suksese, dashuri e mireqenje per kete vit!
Uroj nga zemra qe neser te jemi me te forte me te bashkuar, me apartiak e me shum kombetar...
Ta duam njeri tjetrin, ta rrespektojme njeri tjetrin.

Uroj që ky vit po ashtu të jetë vit i viti i perfundimit te enderres se shqipareve te Kosoves me nje pavarsi e shtet te tyre ,ku te respektohen njehere e mire te drejtat e lirite e njeriut. Kjo mund të arrihet më stafin politikë të QK më në krye të devotshmin patriot Bajram Kosumi ...Një gjë të tillë populli e pret dhe e do Pavarësinë e Kosovës...

Dhashtë Zoti që viti i Lindjeve të mëdha (2006-shja) të jetë realizim i dëshirave të Popullit tonë të shumëvuajtur...Gjithsesi viti 2006 dhashtë zoti që të jetë Realizim i të drejtave të Shqiptarëve në Çamëri (bashkë me kthimin e pronave të shqiptarëve atje).

Me shume force e pushtet shqiptaret e Maqedonise, në trojet shqiptare në Mal të Zi dhe Luginë të Preshevës, vit i nënshkrimit të Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit me BE-në dhe përafrimit me BE-në, vit i miliarda dollarëve investime në atdheun tonë, vit i turizmit të miliona njerëzish në bregdetin, qendrat e skijimit dhe vendet arkeologjike tona, vit i riorganizimit dhe fuqizimit të mëtejmë të komuniteteve shqiptare jashtë, etj. etj.

Është kënaqësi që gjatë këtij viti të vjetër (2005-shës) pata kënaqësinë që bashkëpunova më shumë nga ju,besa edhe kritikova për të mirën e shëndetësisë së Kosovës,duke falenderuar miqësisht më emra dhe mbiemra njërëzit që kontribuan për të mirë në shëndetin e popullit,duke filluar nga Dr.Naser Rugova i cili pak a shumë më Dr.Astrit Ajetin,Dr.Arben Camin,prof.dr.Isuf Dedushajn,Dr.Sami Rexhepin,Dr.Ramadan Halimin,Dr.Ali Berishën,Dr.Njazi Shalën,Ibrahim Tershnjakun,Zyrap Durakun,Skënder Berishën ,Dr.Gani Bajraktarin,Dr.Avdyl Krasniqin,Dr.Afrim Gashin,Dr.Nurishahe Hulajn .Dr.Pal Lekajn,Zeqirja Haxhikadrinë,dr.Sinan Rizvanollin,dr.Isa Kaliqanin ,dr Samile Junikun ,e qindra të tjetë që s'po i përmendi dhe mund të them lirisht që ishin të sukseshëm në Shëndetësi ...

Dashtë zoti që viti i ardhshëm të bejë kthesa në satifin menagjues shumë të dobë të QKUK -së të sjellë ndryshime rrenjësore për të mirë...Kuadro ka ,ktë mund ta bejë gjithsesi Qeveria e jonë në krye më zotin Kosoumi...

Ju kërkoj falje për kritikat e mija...që i kam berë haptas(më emër dhe mbiemër) për disa nga stafi i dobët menagjues në MSHK-në tonë.

Përzemërsisht përshendes edhe kolegët e mijë profesorët e FKFS Dr.Mustafë Aliun,Dr.Hasim Rushitin,Dr.Mehdi Jasharin ,Dr.Ajvaz Berishen,Mr.Shemsedin Vehapin,Dr.Naser Rushitin ,prof.Ilir Gllareven,prof.Artan Piperkun,prof.Agron Gashin gazetaret dhe publicistët e shquar nga vendi dhe bota:
z.Kolec Traboinin.z.Engjell Shehun,z.Vasil Qesarin,z.Gezim Ajgerajn,z.Iljaz Prokshin,z.Luigj Shkodranin,Sheradin berishen .miket e mija z.Sanije dhe z.Saranda Matoshin,z.Valbona Fejzullahun,dr.Lebibe Hashanin,miqet dhe profesoret e nderuar:Dr.Berim Ramosajn, Dr.Enver Hasanin,Dr.Arsim Bajramin,Dr.Hajredin Kuçin,Dr.Shyqri Galicën,Dr.Ramiz Livoreken ,Mr.Afrim Lokun ,kryebashkiakun e Tiranes z.Edi Ramen ,Dr.Besnik Elezin ,Hazer Susurin,Jahja Lluken ,z.Njazi Piren .Dr.Ilir Tolajn,Dr.Burbuqe Bruqin,Dr.Blerta Bruqin,Dr.Granit Bruqin ,Mr.sc.Bashkim Kastratin ,Mr.sc.Xhafer Sylen etj gjeneralet e luftës dhe paqës z.Ramush Haradinajn dhe z.Fatmir Limajn ...e qindra të tjerë që me letra dhe shkrime më përkrahën të udhëheq 3 web faqet e mija moderuese në internet !...

Gëzuar, Gëzuar, Gëzuar


Ju u uroj GEZUAR FESTAT te gjithe shqiptareve kudo qe ndodhen!

Uroj qe ky vit te ndeze me shume paqe, miresi, dashuri dhe besim ne zemrat e te gjitheve, per tu bere me tolerante, me bujar, per te falur me shume, qe emrin shqiptar ta perfaqesojme sa me dinjitet kudo qe ndodhemi!

E madhja Nena tereze na meson:

Cili është fryti i qetësisë
LUTJA!
Cili është fryti i lutjes
BESIMI!
Cili është fryti i besimit
DASHURIA!
Cili është fryti i dashurisë
PAQJA!


Me respekt miku i juaja Flori Bruqi