Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e hënë, nëntor 14, 2005

Te dashur bashkatdhetare dhe lexues te Floart-it,Flori-press-it

Kosova sot perballohet me skamje te madhe.Shume familje Kosovare jane akoma pa kulm mbi koke.Nje numer i madh organizatash humanitare kane dhene ndihma e tyre pak a shume me te njofshem...Te shumten e rasteve pa kulm mbi koke kane mbete femijte e deshmoreve ane e kend Kosoves...
Ndihma e juaj eshte me se e nevojshme edhe per nje cent...
Dedikimi per ndihma(skamnoreve) Xh.llogaria prane Pro-Credit Bank Prishtine 111006199700189 Flomed-Prishtine.

Moderatori Flori Bruqi