Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e shtunë, nëntor 19, 2005

Konferencë rreth gripit të shpezëve në Athinë


Në Athinë nesër do të mbahet një konferencë për çështjen e virusit të gripit të shpezëve. Në konferencë do të marrin pjesë ministrat e shëndetsisë nga të gjitha vendet e Ballkanit dhe Detit të Zi.
Konferenca do të miratojë një plan veprimi për masa urgjente në ndalimin e përhapjes së virusit.