Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e martë, nëntor 08, 2005

Kisha Ortodokse Serbe u ka ofruar pajtim dhe "falje të ndërsjellë" shqiptarëve në Kosovë
Në një deklaratë të lëshuar në prag të bisedimeve për statusin e ardhshëm të Kosovës, Kisha Ortodokse Serbe sot u ka ofruar pajtim dhe "falje të ndërsjellë" shqiptarëve në Kosovë.
"U drejtohemi bashkëqytetarëve shqiptarë dhe u dëshirojmë paqen e Zotit dhe zhvillim në çdo kuptim. Ne sinqerisht u ofrojmë atyre pajtim dhe falje të ndërsjellë", thuhet në komunikatën e kishës në Beograd. (RFE)

Marre nga RTK-Prishtine