Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e shtunë, nëntor 19, 2005

Flori - PressMirlind Bruqi mbron tezen e doktoratures

FALENDEROHEM PER PERURIMET E LEXUESVE TE ART-CAFE-SE DHE ALB-SHKENCESFrom : bashkim hasanaj
Reply-To : "Alb-Shkenca (www.alb-shkenca.org)"
Sent : Thursday, November 17, 2005 4:08 PM
To : alb-shkenca@alb-net.com, art-cafe@alb-net.com
Subject : [Alb-Shkenca] Bashkim Hasanja:Mirlind Bruqi mbron tezene edoktoratures


--- Alb-Shkenca: Forumi Mbarekombetar i Studiuesvet Shqiptare ---
(www.alb-shkenca.org)
--- Ndalohet ribotimi pa lejen e autorit dhe te Alb-Shkences ---

Prishtine

Ne Fakultetin e inxhinierise mekanike te UP Mirlin Bruqi mbron punimin e doktoratures

Magjistri i shkencave te inxhinerise mekanike,profesori i Fakultetit te Inxhinerise Mekanike z.Mirlind Maxhun Bruqi,neser ne ora 11:00 ne amfiteatrin e ketij fakulteti(amfiteatri 408)mbron publikisht para komisionit shekncor prof.dr.sc.Avdyl Bunjakut(Fakulteti i inxhinerise Mekanike prane UP),
Prof.dr.sc.Jorgaq Kaqanit ,Prof.dr.sc.Shaban Buzes (nga Fakulteti i Inxhinerise mekanike te Universitetit Politeknik te Tiranes etj.)punimin e doktoratures me titull "Optimalizmi i proceseve prodhuese ne linjat assembluese te reparteve te elektromotoreve ne fabriken ATB-Wiena".

Punimi eshte realizuar ne studimet disa vjeqare te z. Bruqi ne "Institut für Handhabungsgerdte und Robotertechnik"Tehnische Universitat Wien.

Vlene theksuar se teza e doktoratures ka nje vlere te madhe shkencore ne prodhimtarine e integruar me ndihmen e kompjuterit,sistemet fleksibile prodhuese,sistemet fleksibile montuese te elektromotoreve,simulimin e sistemeve prodhuese,sistemi i sistemit fleksibil montues ATB etj.

Prof.dr.sc.Bashkim Hasanja

Prishtine,17 nentor 05.-------------------------------------------

From : Gezim Ajgeraj
Sent : Friday, November 18, 2005 1:21 PM
To : "Flori Bruqi"
Subject : Shum Urime
I dashur Flori

Shumë suksese vëllaut tuaj nga ana e ime,llogarisni se dhe ne jemi në atë gëzim të vëllaut dhe tuajin
edhe një herë suksese..........

Gëzim Ajgeraj