Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e mërkurë, nëntor 02, 2005

Afrim Loku shkruan dhe uron feseten e Bajramit

From : Afrim Loku
Sent : Wednesday, November 2, 2005 10:47 AM
To : isufdedushaj@hotmail.com, skenderberisha@hotmail.com, nurishahehulaj@hotmail.com, drlebibehashani@hotmail.com, dr_nazif_ahmeti@yahoo.com, nazi@ipko.net, jahja.lluka@ks-gov.net, enver_hasani@yahoo.com, durakzyrapi885@hotmail.com, dr_krasniqi2001@yahoo.com, i_prokshi49@hotmail.com, ktraboini@msn.com, art-cafe@alb-net.com, naser.rugova@ks-gov.net, nijazipira@hotmail.com, shqiponj@hotmail.com, ramizlivoreka@yahoo.com, shehuengjell@hotmail.com, shgalica@hotmail.com, spitaliregjional@yahoo.com, zeqirjah@hotmail.com, Lutfi Zharku , metush zenuni , lul_raka@yahoo.com, rozafa_19@hotmail.com, floribruqi@hotmail.com, ganibaj@hotmail.com, Hajredin Ramajli , Naser Tusha , hajdinramadani@yahoo.com, fitim vertopi , abetare_kosova@hotmail.coma, blerim.burjani@ks-gov.net, burjani@yahoo.com, Burim Idrizi , Adnan Shehu , Atdhe Zymeri , jeton.lika@osce.org, "Reka, Arianit FN NAU" , Hysni.Komoni@ks-gov.net, raif.gashi@ks-gov.net, Zijadin Canolli , ramosajb@hotmail.com, Shpend Fejzullahu , Valbona Fejzullahu , mentor_zenuni@hotmail.com
Subject : Pershendetje dhe Urime Festa e Kurban Bajramit ,

Go to previous message | Go to next message | Delete | Inbox

Attachment : UrimeFesta.ppt (0.94 MB)

Pershendetje te nderuar Miq dhe Koleg,

Shfrytezoj rastin qe t' Ju Uroj Festen e Kurban Bajramit duke ju deshiruar gjitha te mirat ne jete.

Me rrespekt,

Afrim Loku

Fuels Accounting Specialist

Fuels Management

KBR - Balkans Support Contract

Camp Bond steel, Ferizaj, Kosovo APO AE 09340

Telephone / KBR 1605 & 1614

Email :Afrim.Loku@balkans.halliburton.com

Section e-mail: kospol@balkans.halliburton.com