Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e hënë, tetor 10, 2005

VITE ME PLAGË nga Ibrahim Kadriu

Romane

VITE ME PLAGË - Romane  nga Ibrahim KadriuRoman interesant në të cilin shtjellohet tema e egzodit shqiptar dhe trysnia e pushtetit policor ndaj shqiptarëve në Kosovë. Detyrimi për të lënë vendlindjen dhe atdheun dhe për të marrë botën në sy është lajtmotiv i këtij romani të mrekullueshëm që shkrimtari me përvojë të gjatë krijuese ia mundëson lexuesit për ta lexuar dhe rilecxuar shumëherë...


detajet e librit
Titulli: VITE ME PLAGË Autori: Ibrahim Kadriu
Faqe: 240 Pesha: 0.000 kg. Çmimi: 7.00 EUR.
Botues: Rilindja
Viti - vendi e botimit: Prishtinë