Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e diel, tetor 30, 2005

TURPI I ALBEUROPES

Forumit ALBEUROPA i duhen ndryshime për të ecur përpara

“ALBEUROPËS” NUK I DUHËN NOFKAGJINJTË QË KANË MARRË ERË-TË PISTË -THONË STUDENTËT NË LETRËN E TYRE….

Ndryshimet e domosdoshme ne forumin Albeuropa janë detyre e përbahkët e stafit moderues e secilit individ dhe secilit intelektual shqiptarë kudo që janë…

Janë disa vite të jetës së mirëfilltë politike-kulturore në forumin “Albeuropa”,kohë e mjaftueshme ,që do të evidentohet për të mire nga shkrimtarët dhe publicistët e këtij forumi si fjala vjen :Kolec Traboinit,Vasil Qesarit,Flori Bruqit,Engjëll Shehut,Ilir Borovës,Beqir Sinës,Vitore Lekës etj.si dhe shumë nofkagjinjëve të konsumuar,”shkrimtarucave ” , kafepirësëve të rastit, të kombinatorikës herë mëshkuj e here-femra ,nofkagjinjëve të moderuar here si Gegë Toska, e here Slusakaqi,Lucakaqi, shkerdhatokratë (nofkagjinjë) të kulturës moderne të tipit Petraq Pali,Agidebë-Penisi ,Slusakaqi,Luca-kaqi etj.,që misionin , profesionin virtual e kanë kthyer në”Penis”,”Vaginë””Klitoris”,”Bombë atomike” etj. PËra, këta ,tipa që nënshkruhen here si PJP-së ,Agideba(Penis…AB),MK etj., e kanë ” ndryshuar shumë dynjanë , ,nofkagjinjtë here bëhën meshkuj dhe femra-kuku për ne ,-dynjaja është bërë kijamet”
Turpi i Nofkagjinjve që sulmonin verës shkrimtarët(Flori Bruqin,Iljaz Prokshin,Kolec Traboinin,Ilir Borovën,Engjëll Shehun,Gëzim Ajgerajn )dulën tash ashiqare më emra të vërtetë-të botura nga d.v z.Engjëll Koliqi dhe znj.Rajmonda Moisiu në “Albeuropë” dhe “Art-Café”.
Dhe ne- studentët e UP-së na vije turp pse z.Engjëll Koliqi ,në letrën drejtuar lëxuesve pendohët – dhe ju del në mbrojtje nofkagjinjve maskarenjë- që gjatë verës në Albeuropa”vjellnin vrerë duke sulmuar pa fakte shkrimtarët e kombit: Flori Bruqin,Iljaz Prokshin,Kolec Traboinin,Ilir Borovën,Engjëll Shehun,Gëzim Ajgerajn etj.
Ne studentët e poshtëshënuar gjykojmë shkrimin e Engjëll Koliqit(Albeuropa) dhe shkrimin e znj. Rajmonda Mojsiut(Art-Café) më vetëm një fjalë “Si skeni turp”!

Përshendetje keni nga studentët e Universitetit të Prishtinës

Ramadan Idrizi,Rexhep Hasanaj,Shkumbin Istrefaj,Tale Demaj,Kamber Osaj,Ramadn Istrefaj,Vjollca Shala,Burbuqe Istrefaj,Mahmu Imeraj.Rukije Demalijaj,
Ymer Panxhaj,Kadri Rexha,Ymer Tafaj,Elez Zukaj,Beqir Sinanaj,Lulzim Shkreli,Teuta Hadri,Kumrije Hasanaj,Ramadan tafarshiku,Tale Jusaj,Imer Ukimeraj