Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e enjte, tetor 27, 2005

Studentet e UP-se deklarohen per web faqet me te mira

Web faqet me te lexuara ne Kosove

Kjo leter e studenteve qe botohet ne web faqen tone ,tregon qarte se cilat web faqe jane me te lexuara ne Kosove,nga vete studentet e UP-se.

Letra mban titullin:

Subject:(Flori-Press):Web faqe për lakmi...

Ju përgëzojmë moderatorët e FLOART-it ,FLORI-PRESS-it dhe e njoftojmë opinionin e gjerë se web faqët më të lexuara në Kosovë,
nga ne studentët e UP-së jane sa vijon:


http://www.alb-net.com(art-cafe dhe alb-shkenca.org)
http://www.metaforapoetike.de.vu
http://flori-press.blogspot.com
http://floart.blogspot.com
http://bshz.ch
http://www.kumanova.li
http://engjellshehu.blogspot.com
http://www.frosina.org
http://sport-ritmizemres.blogspot.com
http://shqip-DK
http://gjuhashqipe.blogspot.com

Grup studentesh te Universitetit te Prishtines

Ardian Gjakova,juridik
Sami Jahaj,ekonomik
Shkumbin Demalijaj,mekesi
Xhavit Rexhaj,juridik
Idris Ismajli,teknik-makineri
Bashkim Dreshaj,mjekesi
Tal Imeraj,mjekesi
Drite Ruhani,filologjike
Kamber Istrefaj,teknik
Deme Tahiraj,bujqesi
Mahmut Rexhepi,ekonomik
Sami Peja,teknik
Ragip Haklaj,teknik
Deme Bufaj,ekonomik
Sami Uka.mjekesi
Rexhep Duli,mjekesi
Bashkim Tafaj,mjekesi
Ramadan Ahmetaj,arkitekture
Drite Rraci,arkitekture
Avdyl rexhahmetaj,teknik
Rame Fetahu,bujqesi
Sami Demaj,teknik
Fate Loshaj,teknik
Ahmet Rexhepi,teknik
Abedin Rexhahmetaj,teknik
Zize Cacaj,juridik
Kamber Tahirsylaj,teknik
Ramadan Hoti,teknik
Enver Shala,mjekesi
Kumrije Xhevukaj,teknik
Sabit Rama,gjuhe dhe letersi shqipe
Muharrem Luli,FKFS
Tafe Gega,teknik
Vjollce Hajdari,teknik
Kumrije Maxhuni,teknik
Burbuqe Istrefaj,arkitekture
Kamber Uka,teknik
Sabit Jahmurati,teknik
Ramadan veseli,teknik

Prishtinë,27 tetor'05.