Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e mërkurë, tetor 12, 2005

SHKOLLA SHQIPE NË GJERMANI nga R.Hamiti,S.Gashi, B.Sadiku,S.Thaçi

Monografi

SHKOLLA SHQIPE NË GJERMANI - Monografi  nga R.Hamiti,S.Gashi, B.Sadiku,S.ThaçiMonografi që i kushtohet Shkollës Shqipe në Gjermani, arsimtarëve dhe aktiviteteve të nxënësve shqiptarë. Flitet për traditën shumëvjeçare në arsimimin dhe edukimin e fëmijëve të mërguar nga trevat shqiptare në qytete të shumta të Gjermanisë.


detajet e librit
Titulli: SHKOLLA SHQIPE NË GJERMANI Autori: R.Hamiti,S.Gashi, B.Sadiku,S.Thaçi
Faqe: 335 Pesha: 0.000 kg. Çmimi: 10.00 EUR.
Botues: KASH-i
Viti - vendi e botimit: Gjermani