Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e hënë, tetor 31, 2005


performers: këndojnë:

ARDIT GJEBREA & IRMA LIBOHOVA

ARDIT GJEBREA & IRMA LIBOHOVA

date and time: data:
NOVEMBER 25, 2005
FRIDAY NIGHT (6pm-12am)
25 NËNTOR 2005
TË PREMTEN (6pm-12am)
location: lokali:
DRURY LANE THEATRE
100 DRURY LANE
OAKBROOK TERRACE, IL 60181

Click here to SEE A MAP or get DIRECTIONS


www.drurylaneoakbrook.com
Click the link above to find more information about this venue.
DRURY LANE THEATRE
100 DRURY LANE
OAKBROOK TERRACE, IL 60181

Klikoni ketu te shihni se ku ndodhet lokali

www.drurylaneoakbrook.com
Click the link above to find more information about this venue.
tickets: bileta:
ADULTS $60 (including dinner)
CASH BAR

You can purchase tickets at the Studio of Radio Jeta:
17W110 22nd Street, Suite 700
(corner of Route 83 and 22nd Street)
Oakbrook Terrace, Illinois 60181
Click here to SEE A MAP or get DIRECTIONS

Radio Jeta - 630.928.3335

TË RRITUR $60 (me darkë)
CASH BAR

Biletat mund ti mblini ne studion e Radios Jeta:
17W110 22nd Street, Suite 700
(corner of Route 83 and 22nd Street)
Oakbrook Terrace, Illinois 60181
Click here to SEE A MAP or get DIRECTIONS

Radio Jeta - 630.928.3335

WIN FREE TICKETS! BILETA FALAS!
WIN FREE TICKETS!!!
Listen to Radio Jeta everyday at
www.radiojeta.com
to win FREE tickets!

Click the button below to listen LIVE now:

FALAS BILETA!
Dëgjoni Radion Jeta ne
www.radiojeta.com
dhe FITONI bileta FALAS!

Klikoni me poshte te degjoni Radion Jeta:

celebration of: festojmë:
3 YEAR ANNIVERSARY OF RADIO JETA
ALBANIAN INDEPENDENCE DAY
THANKSGIVING DAY
3 VJETORIN E RADIOS JETA
FESTËN E FLAMURIT
FESTËN E THANKSGIVING