Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e shtunë, tetor 08, 2005

Leter

From : Simbad Detari
Reply-To : vasilq@voila.fr
Sent : Tuesday, October 4, 2005 10:03 PM
To : Flori Bruqi
Subject : Faleminderit !

I dashur Flori,

Ju falenderoj sinqerisht per vleresimin dhe konsideraten e shprehur publikisht per ciklin e fotografive te mia te paraqitura kohet e fundit ne "Art-Cafe"... Nje shpirt prej artisti dhe teper i ndjejshem si ai i juaji, me kete vleresim me nderon pa mase...Faleminderit !

Vasil QESARI