Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e shtunë, tetor 08, 2005

Leter

From : Fjolla Qorraj
Sent : Friday, October 7, 2005 6:46 PM
To : art-cafe@alb-net.com, alb-shkenca@alb-net.com, albeuropa@yahoo.groups.com, info@kumanova.li
CC : vanchristo@frosina.org, floribruqi@hotmail.com
Subject : Fjolla Qoorraj: Eruditit Flori Bruqi -mos t'i bijme mesysh...

Te nderuar moderatore,

Z.Flori Bruqi, te gjithe e dime se eshte nje njeri dhe shkrimtar i madh, krijues i vertete, nje publicist i spikatur, dhe shume i palodhshem.

Puna juaj qe po beni tani ne disa forume interneti dhe me pare eshte e mrekullueshme dhe pune qe e beni me pasion dhe padyshim ka vlera te pamohueshme kombetare publicistike dhe shkencore.

Une i lexova ne disa forume shqiptare sot, shkrimet bibliografike dhe analitike per shkrimtaret. S'di cfare te them, por nje gje eshte e sigurt, nje prezantim te tille, qe eshte dashur ta bejne institucionet perkatese , e qe nuk e bejne per shkak te mosdijes apo inatave, por mbase edhe per arsen e thjeshte se nuk kane ide se c' duhet bere.

Por ja, qe ju po e beni, dhe ate me shume sukses ne forumet art-cafe, albeuropa,frosina.org, gallileus.info,tepelena.com,alb-shkenca.org, kumanova.li,bshz.ch,metafora poetike,
floart,flori-press,sport-ritmi i zemres e dhjeta forume tjere te bejne te madh si njeri i zoti,shkrimtar,publicist dhe shkenctare- erudite i madh.......

Edhe njehere te pergezoj shume!

Fjolla Qooraj,studente e studimeve pasuniversitare ne Universitetin e Prishtines