Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e enjte, tetor 27, 2005

Ilirian Gjika: FJALET E ZAKONTAPer fjalet e mia cdo here
Marr leje nga zemra
Dhe kur t'ia nis ndokujt
Dua qe ta bejne te lumtur

Buzegazin dhe fytyren tende
Si ta shoh moj Albane
As diten as nate s'qetesohem
S'me lene kmendimet gjaku

Dua te jem perdite me ty
Te rrefejme dicka te bukur
Dhe te mos lodhemi per aske
As per fjalet e botes

Prishtine,25.10.2005