Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e shtunë, tetor 08, 2005

Flori - press

Shkrim i huazuar nga web faqja ALBEUROPA

Da:: "natasha gjonpali"
Data:: Dom Ott 2, 2005 9:07 pm
Oggetto:: Tellallet e dal boja...............

Per mua personalishte eshte e qarte se era merdani, luciana ruco, Megi
Llubani,sotiraqi, veshllapushi, paradajtit,qielli kalter tjera pallavra e
sajesa si keto vijne nga Italia dhe kane nje emer te vecante qe quhet
tellali i kotsise dhe injorances qe kerkojne qiqra ne hell dhe qe kane
ngelur si peshku pa uji.

Natasha Gjonpali