Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e shtunë, tetor 08, 2005

Flori Bruqi:Vizitoni web faqet shqiptare

From : Flori Bruqi
Sent : Friday, October 7, 2005 3:09 PM
To : art-cafe@alb-net.com, floribruqi@hotmail.com
Subject : Flori Bruqi:Vizitoni web faqet shqiptareBossi i Radio Dashurise

Sadik Statovci

Themeluesi i web faqes private Radio Dashuria www.dashuria.com, Sadik Statovci, e cila faqe ka filluar punën në vitin vitit 2003 dhe që është ndër faqet më të vizituara shqiptare, thotë se kjo faqe ka rreth 38 mijë anëtarë të regjistruar dhe sipas statistikave numri mesatar i vizitorëve në një muaj është 180 deri 200 mijë “Unique Vizitor”.Kjo faqe për shfrytëzuesit e internetit ofron: Mp3 muzikë shqip, Radio Dashuria, këndin e njoftimeve, Chat, Hosting, Marketing etj.
RADIO DASHURIA MP3 SHQIP FALAS PER SHQIPTAR ANE E KEND BOTES

Radio Dashuria New York