Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e diel, shtator 25, 2005

Postuar nga Engjell Shehu(Art-Cafe)

E terrorizuar nga merimangat djeg shtëpinë

Fjodor Zotaj

Ishte e terrorizuar nga merimangat që i kishin pushtuar shtëpinë. Për ti hequr qafe këto insekte të bezdisshëm morri një bombul xhel floku dhe një çakmak duke krijuar kështu një flakhedhës të vogëlpër të djegur të gjitha merimangat.
Gruaja jo vetëm që i doxhi të gjitha merimangat por dogji dhe shtëpinë e saj.
Gruaja ishte 34 vjeçe nga qyteti Zuelpich (Zvicër).Menjëherë ndërhynë zjarrëfikësit që shuan zjarrin, por pak gjëra arritën të shpëtonin. Dëmet kapin shifrën prej 100.000 euro.” Një gjë është e sigurtë , merimangat ngordhen të gjitha”, komentoi një nga punonjësit e efektivit të zjarrëfikësave që ndërhyrën për të fikur zjarrin.

24/09/2005