Flori - Press

Mire se vini ne faqen tone virtuale "Flori-Press" te moderuar nga stafi redaktues Flori Bruqi, Engjell Shehu,etj.

e premte, shtator 23, 2005

Leter miradie nga Web dizajneri dhe shkrimtari Gëzim Ajgeraj

From : Gezim Ajgeraj
Sent : Thursday, September 22, 2005 10:19 AM
To : "Flori Bruqi"
Subject : Pershendetje

Go to previous message|Go to next message|Delete|Inbox


....Shkrimet e sotme ishin ne rregull dhe mendoj se punet po ju shkojne mire,
pavaresisht se kemi ndonjehere pengesa nga kundershtaret tanë.

Perderisa kemi kundershtare punet jane mire...

Nje fjale popullore thote :" ruaju lavdatave te tepruara",ndersa ata qe na
sulmojnë nuk ja arrijnë te krijojne dic me te bukur, ndaj na turren web-faqeve tona...

Mos u brengos miku ime, te lumte, ka nje vit qe ti po më befason me energjine
dhe potencialin tuaj intelektual ne menagjimin e web-faqeve tona ne internet.
Suksese ne rrugen e metejshme.

Gëzim Ajgeraj, ZvicërDatum: 09/22/05 10:19/AM